El Primer Equip certifica la permanència a la Segona Divisió Nacional B

El Primer Equip certifica la permanència a la Segona Divisió Nacional B

Per primera vegada en la història del club, el Primer Equip del Club Salou Futbol Sala ha certificat, matemàticament, la permanència en la Segona Divisió Nacional B.

Aquesta fita històrica s’ha assolit després d’haver aconseguit esgarrapar un empat 5-5 en el darrer partit disputat el passat diumenge contra el Riera de Cornellà A.E.J. al Pavelló Milà.

La permanència matemàtica s’ha aconseguit a falta de cinc jornades i després d’una temporada on, en línies generals, l’equip sempre s’ha mantingut en una bona dinàmica de joc i resultats que li ha permès no patir en aquest tram final de la campanya.

Actualment, el primer equip és desè a la classificació, amb 33 punts.

Cal destacar que abans del partit del passat diumenge, corresponent a la jornada 25 de la Lliga Segona Divisió Nacional B, la plantilla del primer equip va lluir una samarreta de suport al seus capitans, que han patit problemes de lesions al llarg d’aquesta temporada.

L’any vinent els aficionats del Club podran gaudir una temporada més del futbol sala d’alt nivell en la millor categoria en la que el Club Salou Futbol Sala ha militat en la seva història.

Des del Club volem felicitar a tots els membres del Primer Equip per aquest èxit aconseguit, alhora que volem agrair a l’afició pel suport que ha dispensat a l’equip en els partits que ha disputat com a local aquesta temporada.

 

Submit a Comment