La permanència del Juvenil A passa pel Milà

La permanència del Juvenil A passa pel Milà

El Juvenil A del Club Salou Futbol Sala es juga la vida en el partit que es disputarà el proper dissabte 2 de maig, a les 16:00 al Pavelló Milà contra l’AE Palma de Mallorca.

Els de Quim Sanllehí estan situats, a falta de dues jornades de lliga, en la 14a posició de la lliga Divisió d’Honor Juvenil Nacional amb 23 punts, situació que els faria perdre la categoria. El seu gran rival per la permanència, l’Alcoletge Club Futbol Sala, té 25 punts i, per tant, una victòria dels salouencs, combinada amb una derrota dels lleidatans suposaria la salvació de l’equip tarragoní.

Així doncs, la permanència a la màxima categoria nacional del futbol sala juvenil passa per obtenir una victòria aquest cap de setmana al Milà i esperar una derrota de l’Alcoletge CFS.

Des del Club volem fer una crida a l’afició per a què s’acosti el proper dissabte a les 16:00 al Milà (amb la samarreta taronja d’entrenament) i doni suport al Juvenil A en el seu partit contra l’AE Palma de Mallorca.

Repetim l’èxit de la setmana passada! Formem una altra marea taronja! I ajudem al Juvenil A a mantenir viu #elSomniaNacional.

Submit a Comment