El Club Salou Futbol Sala present a la Nit dels Campions 2015

El Club Salou Futbol Sala present a la Nit dels Campions 2015

Un cop acabades les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol, és l’hora de recollir els premis a l’esforç realitzat durant tota la temporada.

Aquest ha estat el cas del Benjamí Tecnificació i l’Infantil Tecnificació de 2n any que ahir van ser premiats en la Nit dels Campions 2015, que la Federació Catalana va organitzar a Tarragona, com a campions de les seves respectives lligues.

En el cas del Benjamí Tecnificació, l’equip entrenat per Dani López i Sergi Amorós va ser premiat per haver guanyat la Lliga Benjamí Futbol Sala Grup 11. És la segona temporada consecutiva que els salouencs s’enduen aquest títol.

D’altra banda, l’Infantil Tecnificació de 2n any, entrenat per Dani Sancho «Torres», va rebre el reconeixement com a campió de la Lliga Infantil Primera Divisió Grup 4.

A l’acte hi van assistir els entrenadors i alguns jugadors de tots dos equips.

Des del Club volem felicitar tots els membres tant del Benjamí Tecnificació, com de l’Infantil Tecnificació de 2n any per les seves magnífiques temporades i animar-los per a què la temporada vinent continuïn treballant per assolir nous èxits.

Submit a Comment