Albert Cubero i Alberto Marti, noves incorporacions del Primer Equip

Albert Cubero i Alberto Marti, noves incorporacions del Primer Equip

Albert Cubero Mellado i Alberto Marti Burgos són les noves incorporacions del Primer Equip del Club Salou Futbol Sala per a la propera temporada.

Després d’haver participat, la temporada passada, en diferents partits amb l’equip de Quim Manresa, tots dos jugadors passen a formar part del Primer Equip de cara a la temporada vinent.

Alber Cubero va arribar al Club Salou Futbol Sala fa 5 temporades, provinent del Reus Futsal. Després d’una exitosa etapa al Juvenil A, on va aconseguir un ascens a Juvenil Nacional i la posterior permanència en aquesta categoria, ha disputat les dues darreres temporades en el Filial, on ha arribat a ser escollit com a un dels capitans.

Per la seva banda, Alberto Marti va arribar al club la temporada passada, provinent del C.F.  Vila-Seca. Després d’una excel·lent temporada al Filial, on va ser un dels pilars fonamentals de l’equip, i d’haver disputat gran part de la segona volta amb el Primer Equip, per la lesió d’Edu Pàmies, s’incorpora ara a l’equip de Quim Manresa, com a membre de ple dret.

Aquestes noves incorporacions, reforcen l’aposta que des del club es fa pels jugadors formats a la casa.

Des del Club Salou Futbol Sala volem desitjar tota la sort del món a l’Albert i l’Alberto de cara a la temporada vinent.

17236712622_473942475b_o

Submit a Comment