Objectiu aconseguit: seguim a 2a B!

La victòria del Primer Equip a Esparreguera junt amb la victòria del CCR contra Pallejà confirmem la permanència dels nostres a Segona B.

Dissabte passat es va confirmar el que tot el Club somiava, la permanència del Primer Equip a la tercera màxima categoria estatal. Per aconseguir-ho no era suficient amb la victòria dels nostres jugadors, ja que depeniem de la victòria del CCR davant Pallejà o l’empat entre Floresta i Riera Cornellà.

Va ser una tarda molt especial perquè l’equip va estar acompanyat per les famílies dels jugadors i cos tècnic i pels integrants del Pelotón que no van parar d’animar desde el xiulet inicial. A més, gràcies a Futsal Mafer (deixem l’enllaç al partit al final de la noticia), el partit es va poder seguir en streaming i molts aficionats van poder veure el partit sense desplaçar-se a Esparreguera.

Pel que fa al partit, van haver dues parts totalment diferents. La primera que va acabar amb un resultat de 0-3 on el joc del nostres es va imposar als locals. I la segona part on els locals van jugar gairebé els 20 minuts amb porter jugador i la dinàmica del partit va canviar. Del 0-3 es va passar al 2-3, i cada vegada que el nostres feien un gol l’Esparreguera reaccionava fent un altre fins el 4-5. A falta d’1 minut aproximadament dos gols seguits dels nostres jugadors van posar el marcador en el definitiu 4-7.

Una vegada acabat el partit els jugadors i cos tècnic van esperar a pista a que es confirmés algun dels dos resultats que el havien de donar la salvació matemàtica. Quan desde la grada es va confirmar la victòria del CCR davant el Pallejà la pista es va convertir en una festa on tots, inclosos els membres del Pelotón, van celebrar la permanència un any més a 2a B.

Desde la Junta Directiva es vol agraïr l’esforç a tots els integrants del Primer Equip per no defallir quan la salvació semblava molt llunyana, fet que els ha portat a guanyar 5 dels últims 7 partits.

Per acabar us volem recordar que la propera temporada serà la tercera seguida que l’equip estarà a 2a B, la cuarta en la història del Club.