Jomi renova amb el Juvenil ‘A’

Jomi renova amb el Juvenil ‘A’

Carlos Borrallo s’incorpora al Juvenil ‘A’ com a segon entrenador

 

Continuitat a la direcció del Juvenil ‘A’ amb la renovació de Jomi. En aquesta tercera etapa com a entrenador del Juvenil ‘A’ afronta per segona vegada el repte de dirigir a l’equip a Nacional. Fa 4 temporades ja va entrenar l’equip a Nacional, en la primera vegada que el nostre Club participava a la màxima categoria juvenil, aconseguint acabar la lliga en 7a posició.

Com a novetat per a la propera temporada està el fitxatge de Carlos Borrallo com a segon entrenador. Carlos té el Nivell 2 d’entrenador i ha entrenat a diversos equips del Futbol Pax i de la Pobla Mafumet, aconseguint un ascens amb el Pax i dos ascensos amb la Pobla.

Qui també seguirà formant part del cos tècnic és Jorge Sena que continuarà com a delegat de l’equip.

Durant les properes setmanes anunciarem els jugadors que formaran la plantilla de l’equip la temporada 2016-2017.

Submit a Comment