Jordi Tuset nou entrenador del Primer Equip

Jordi Tuset nou entrenador del Primer Equip

El jove entrenador substituirà a Quim Manresa a la direcció del Primer Equip

 

Aquesta tarda el nostre President i Jordi Tuset s’han reunit i han confirmat la noticia, Jordi assumirà la direcció del Primer Equip.

Jordi és un entrenador jove, té 33 anys. Prové de l’Alforja FS on ha entrenat al seu primer equip les dues darreres temporades a Divisió d’Honor. Abans va entrenar al primer equip del Vandellós a Primera Divisió també durant dues temporades. Pel que fa a la seva formació tècnica té el nivell 2 d’entrenador de Futbol Sala i és llicenciat en Magisteri d’Educació Física, actualment és professor d’Educació Física.

Després de la reunió on s’ha confirmat el fitxatge de Jordi, Jose Maria, el nostre president, ha dit que “és una incorporació que ha il·lusionat a tota la Junta Directiva perquè hem vist en Jordi un entrenador amb la il·lusió i la passió pel futbol sala que volem que l’equip transmeti a la pista”.

En propers dies s’aniran anunciant les altes o baixes del Primer Equip una vegada Junta Directiva i entrenador hagin confeccionat l’equip.

Benvingut al Club Salou Futbol Sala Jordi!!!

 

IMG-20160613-WA0014

Submit a Comment