PRIMER EQUIP | Crònica partit contra Cerdanyola

Quarta victòria de la temporada en sis partits

Partit molt igualat el disputat al Milà el passat diumenge, on els dos equips s’haguessin pogut emportar la victòria.

En la primera part, es va veure un partit molt vistós per l’espectador on els nostres van desplegar un gran joc i van disposar de més ocasions de gol que els vistants. A pesar de gaudir de més ocasions, es va arribar al descans amb un avantatge mínim de 2 a 1 gràcies als gols d’Alex Milla i Eric. La sensació era que mereixiem més pel joc ofert.

A falta de 40 segons i amb porter jugador a pista, un gol en pròpia porta del visitants ens donava la victòria

La segona part va ser més ensopida, amb un ritme de joc lent per part dels 2 equips i on el Cerdanyola va disposar de més ocasions però un Aitor molt encertat va aconseguir que els visitants no s’apropessin al marcador fins l’equador de la segona part,  quen el Cerdanyola aconseguia empatar mitjançant una falta. Amb empat a 1 gol es va arribar a l’últim minut i semblava que el partit acabaria en empat, però a falta de 40 segons i amb porter jugador a pista, un gol en pròpia porta del visitants ens donava la victòria.

«Hem d’estar contents per haver trencat la ratxa negativa de dues derrotes consecutives»

Jordi Tuset ha valorat positivament el joc de la primera part, alhora que es lamentava per la manca d’encert: «Estic satisfet amb el joc generat per l’equip durant la primera part tot i la falta d’efectivitat de cara a porteria. Aquesta falta d’encert, ens hagués pogut costar 2 punts o inclús els 3». Per últim segons Jordi: «Tot i la manca d’encert, hem d’estar contents per haver trencat la ratxa negativa de dues derrotes consecutives».