PRIMER EQUIP | Crònica partit contra Catgas

Derrota als últims minuts en un partit igualat

El jugadors de Jordi Tuset van fer una gran primera part sobretot en defensa que els va permetre marxar al descans amb un marcador favorable de 2-1. Vam tenir el control del partit i vam disposar de moltes ocasions de gol per haver marxat al descans amb un marcador més ampli. Els visitants només van crear perill en jugades d’estratègia.

Els dobles penals van decantar el partit

Ja en la Segona part, va ser el Catgas qui va tenir el control del partit i que va disposar de més ocasions per marcar. Fruit d’aquest domini, van aconseguir empatar a la meitat de la segona part. El partit es podia decantar cap a qualsevol costat i els doble penals van ser els que van decantar la balança. Omar va disposar d’un doble penal que va aturar el porter visitant i seguidament va ser el Catgas qui va transformar el doble penal posant el 2 a 3 al marcador. Amb el marcador en contra vam intentar empatar mitjançant el porter jugador i vam gaudir d’una bona ocasió que va anar a fora per poc. I en l’últim intent a la desesperada per aconseguir l’empat, els visitants van robar la pilota i van fer el 2 a 4 a porteria buida.

«Hem fet mèrits per haver sumat com a mínim 1 punt»

Declaracions de Jordi Tuset: «Hi ha hagut una part per cada equip i hem fet mèrits per haver sumat com a mínim 1 punt. Tot i aquesta dolorosa derrota, hem d’estar contents per com hem competit contra un gran equip i per haver tingut opcions de guanyar fins al final.»