PRIMER EQUIP | Crònica partit contra CN Sabadell

La història es torna a repetir

Arribàvem a Sabadell amb 15 punts, 3 menys que el CN Sabadell que en tenia 18. Els nostres anaven confiats després de la victòria contra el Dènia en la última jornada i eren conscients que una victòria els aproparia a la zona mitja alta de la classificació.
Però la història dels 2 últims partits fora de casa contra Mataró i CCR es va repetir i es va arribar al descans amb un marcador desfavorable de 4-0. Una vegada més, 2 gols d’estratègia i la falta d’agressivitat defensiva deixaven el partit pràcticament sentenciat abans de la mitja part. En els últims instants de la primera part, Tuset va apostar pel porter-jugador per intentar escurçar distàncies però no ho va aconseguir.

«És preocupant veure com l’equip arriba al descans amb el partit pràcticament sentenciat»

Ja en la segona part, el Salou vam seguir atacant amb porter-jugador i va aconseguir fer 3 gols col·locant el marcador 5-3. El locals es limitaven a defensar el porter-jugador i a llançar pilotes llargues a Dani Salgado. I quan semblava que estàvem més a prop d’aconseguir sumar algun punt, una interrupció de joc provocada pels locals, ens va descentrar i Dani Salgado tornava a ampliar l’avantatge. A partir d’aquí, els atacs amb porter-jugador van ser precipitats, cosa que va aprofitar l’equip local per deixar el marcador final en un contundent 10-4.

«Tenim marge de punts respecte el descens, però no ens podem confiar»

Declaracions de Jordi Tuset: «És preocupant veure com l’equip arriba al descans amb el partit pràcticament sentenciat. Estem encaixant gols amb molta facilitat tot i haver canviat la manera de defensar les jugades d’estratègia. Hem de treballar dur per solucionar el problema i aconseguir que l’equip sigui competitiu els 40 minuts, sobretot fora de casa.
Tenim marge de punts respecte el descens, però no ens podem confiar perquè encara ens queden partits molt complicats abans d’acabar la primera volta.»