PRIMER EQUIP | Crònica partit contra Dènia

Cinquena victòria de la temporada

El Dènia es va presentar a Salou amb només set jugadors de camp i un porter degut a les 3 sancions que arrossegava del partit anterior. Aquest fet va provocar que durant la primera part, els nostres tinguessin la possessió de la pilota i el Dènia defensés tancat a 15 metres. Malgrat aquesta defensa tan tancada vam saber tenir paciència i gràcies a una gran triangulació entre Toni i Pol Aragonès que va finalitzar Alex Milla feiem el 1-0. El Dènia, per la seva part, només generava perill en pèrdues de pilota dels nostres jugadors. És en una d’aquestes pèrdues, en la que Aitor es veure obligat a cometre un penal que posteriorment el Dènia transformaria. Quan semblava que s’arribaria al descans amb empat, una recuperació de pilota en la sortida de pressió dels visitant, va permetre a Toni posar el 2-1 gràcies a una altra gran passada de Pol Aragonès.

«No esperàvem trobar-nos un rival amb la defensa tan endarrerida»

Ja en la segona part, el Dènia va pujar la seva defensa i va gaudir d’alguna ocasió per aconseguir l’empat però Aitor va estar molt encertat. I quan millor estava el Dènia, Omar va fer el 3-1 després de recuperar una pilota en camp contrari, driblar el seu defensor i xutant per l’escaire del porter visitant que no va poder fer res per aturar el xut. Ja amb 3-1 al marcador, vam jugar més còmodes i aprofitant els espais a l’esquena de la defensa del Dènia vam marca dos gols gràcies a una gran jugada individual de Chichi i un altre gol d’Alex Milla en una gran sortida de pressió. Ja a les acaballes del partit, el visitants van escurçar distàncies després d’una recuperació de pilota. A partir d’aquí, el Dènia va sortir amb porter jugador però sense crear excessiu perill i perdent una pilota que Chichi aprofitaria per tornar a marcar a passada de Toni i deixant el 6 a 2 definitiu.

«Tres punts que ens donaran tranquil·litat per afrontar el complicat calendari que tenim aquest mes de novembre»

Declaracions de Jordi Tuset: «No esperàvem trobar-nos un rival amb la defensa tan endarrerida, però tot i això, hem sabut tenir paciència per poder obrir la seva defensa. Estem contents per haver aconseguit els tres punts que ens donaran tranquil·litat per afrontar el complicat calendari que tenim aquest mes de novembre».