La Filosofia del Club Futbol Sala Salou

El Club Salou Futbol Sala és un club esportiu, però els seus objectius principals traspassen les barreres del que és estrictament el món de l’esport i la competició.

El Club té una doble intenció primordial. La de formar no només jugadors de futbol sala, sinó formar persones, educades a través dels valors de l’esport, en aquest cas transmesos a través de la pràctica i la passió pel futbol sala.   Aquesta voluntat es vehicula a través d’una #EscolaCSFS que any rere any creix cada vegada més i acumula èxits esportius. Aquesta #EscolaCSFS es vertebra en dos eixos.

Els equips escolars, vinculats a les escoles públiques del municipi, que tenen com a objectiu essencial l’educació de nens i nenes en els valors de l’esport, mitjançant la pràctica i l’aprenentatge del futbol sala. I els equips de la Línia Tecnificació que, a més de compartir la intenció principal amb els equips escolars, estan més enfocats a la competició i per aquest motiu competeixen a nivell federatiu.

Des de fa uns anys el lema del club ha estat el #unagranfamília. No ens conformem en ser un club esportiu, sinó que volem formar part de la vida del nostre poble, Salou. Per això col·laborem activament en diverses activitats organitzades des de l’Àrea d’Esports Municipal de Salou i des d’altres entitats del poble, i organitzem activitats socials com l’Escola d’Estiu, el Campus de Setmana Santa o la Salou Cup.

A més, cada cop és més habitual que els entrenadors que formen part del club siguin o hagin sigut jugadors de la pròpia entitat i, per tant, saben el que significa representar el Club.

Aquesta és la filosofia del Club Salou Futbol Sala, #unagranfamília.