PRIMER EQUIP | Cròniques partits

Dues victòries per començar la pretemporada

Primer Equip 10 – 5 Rest. Lo Caragol FS Lleida

Primer partit de pretemporada, amb un inici molt fort en defensa i amb les idees molt clares en atac que ens va permetre situar-nos 5-1 als primers minuts. Als minuts finals de la 1a part, la falta de concentració sobretot en jugades d’estratègia, va permetre a l’equip rival empatar el partit abans de la mitja part (5-5). Ja en la segona part, es van millorar la defensa sobretot en les jugades d’estratègia i en atac es va seguir generant perill. Algunes pèrdues de pilota i imprecisions en les passades, van provocar que l’equip rival sortís al contraatac pero sempre neutralitzatades per un bon replegament i les intervencions dels porters. Destacar que l’equip rival només portava 1-2 sessions d’entrenament i a la segona part es va notar.

Primer Equip 4 – 3 Catgas B

Partit molt igualat durant els 40 minuts. Tot i haver jugat el dia anterior, l’equip ha fet una gran defensa, permetent així robar moltes pilotes a primera línia i finalitzar. Ofensivament, cal destacar que s’ha tingut molta possessió de la pilota, jugant amb criteri i generant molt de perill, rebent la pilota entre línies i a l’esquena de la defensa .
Molt bona actitud de tot l’equip i bones sensacions després de dues setmanes d’entrenament en les que s’ha treballat principalment la defensa.

Golejadors:

⚽ Harim
⚽ Toni
⚽ Torres
⚽ Alex Milla

Us recordem que el proper cap de setmana l’equip farà un stage a Castelló on disputarà dos partits.