PRIMER EQUIP | Entrevista a Jordi Tuset

PRIMER EQUIP | Entrevista a Jordi Tuset

‘L’objectiu per la propera temporada es mantenir la categoria’

 

Una vegada començada la pretemporada hem realitzat una petita entrevista a l’entrenador del Primer Equip. Jordi ens ha parlat de les noves incorporacions, dels objectius de pretemporada i lliga i de com veu el nivell dels equips amb els que lluitaran a la lliga entre d’altres temes.

 

  • Quins objectius us heu marcat el cos tècnic per aquesta pretemporada?

L’objectiu de la pretemporada és preparar l’equip tàcticament per a l’inici de lliga. Els jugadors han de tenir clar com defensar i com atacar.

 

  • Hi han hagut vàries incorporacions a la plantilla. Què esperes d’ells?

Amb les noves incorporacions, busquem ser un equip molt agressiu en defensa i tenir més gol en atac.

 

  • Com veus el nivell de la lliga per aquesta propera temporada?

Crec que el CCR segueix sent el favorit juntament amb el Manresa que s’ha reforçat molt bé. A més a més tindrem 5 equips nous a la categoria (Pallejà, Mataró, Canet, Linyola i Denia) que segurament seran molt competitius com van demostrar la temporada passada en les seves respectives lligues.

 

  • Quin és l’objectiu principal per la temporada 2017/2018?

L’objectiu per la propera temporada es mantenir la categoria i millorar l’onzena posició de la temporada passada.

 

  • Un consell per als centenars de jugadors i jugadores que formen l’Escola?

Crec que el més important és que treballin molt i siguin humils per poder jugar al primer equip algun dia.

 

Per acabar unes preguntes personals relacionades amb el futsal:

 

‘Paco Sedano crec que està al millor moment de la seva carrera esportiva’

 

  • Un jugador de la LNFS?

Ferrao. Pivot determinant que es gira cap als dos costats i és molt difícil de defensar. A més a més, xuta amb les dues cames. Aquest any, amb Andreu Plaza, ha recuperat el gol. Molt difícil trobar un jugador amb aquestes característiques.

 

  • Un porter de la LNFS?

Paco Sedano crec que està al millor moment de la seva carrera esportiva aturant tot el que li arriba tan amb les mans com amb els peus. A més a més, té un bon joc de peus i un bon servei llarg amb les mans. Asier (Magna Navarra), crec que també ha fet grans partits aquesta temporada.

 

  • Un entrenador de la LNFS?

Duda. Crec que amb menys pressupost que Inter i Barça aconsegueix que el seu equip estigui sempre lluitant per guanyar títols. Capaç de motivar als seus jugadors al 200%. El punt negatiu és que algunes vegades el seu comportament no és el més adequat per un entrenenador de primer nivell com és el seu cas.

 

  • Un club de la LNFS?

Magna Navarra. Juga molt bé a futbol sala i ha estat capaç de tenir contra les cordes al Pozo a la final d copa del rey, eliminar al Barça a les semifinals de la Copa d’Espanya i golejar-lo al Palau Blaugana.

 

 

Moltes gràcies pel teu temps i molts èxits per aquesta temporada!