CLUB | Nou Director Metodològic

CLUB | Nou Director Metodològic

Quim Manresa nou Director Metodològic del Club

 

Després d’un any fora de les banquetes, Quim Manresa torna al Club per reforçar l’estructura tècnica. En concret Quim serà l’encarregat de definir la metodologia d’entrenament i direcció d’equips que hauran de seguir tots els entrenadors del Club, centrant el seu treball en els equips de l’Escola.

Aquesta nova figura dins l’estructura tècnica reforça l’aposta del Club per l’Escola i per dotar als entrenadors de les millors eines per complir els objectius esportius i formatius establerts. Quim es reunirà periòdicament amb els entrenadors i definirà, per categories, la metodologia d’entrenament, els conceptes tècnics/tàctics a treballar i les pautes en la direcció de l’equip durant els partits.

Quim va ser l’entrenador del Primer Equip durant tres temporades. Aconseguint l’ascens de Tercera a Segona Divisió B en el seu primer any, i mantenint l’equip a la categoria de bronze les dues següents temporades. Té el nivell 3 d’entrenador i és professor d’educació física.

 

Una vegada confirmat el retorn de Quim hem volgut fer-li unes preguntes:

 

Què t’ha fet acceptar aquest repte?

En primer lloc, el fet de poder seguir en contacte amb l’esport que tant m’agrada i en un Club on he treballat tres intensos anys i que m’ha fet sentir sempre valorat. I en segon lloc poder transmetre i compartir els meus coneixements com a docent i com a tècnic superior en futbol sala amb altres entrenadors.

Quins objectius et marques?

Els objectius són clars, unificar una metodologia d’entrenament en els diversos equips de l’escola, així com donar pautes i eines personals als entrenadors per fer un millor treball d’aprenentatge tècnic i tàctic en cada categoria.

Quin consell donaries als jugadors de l’Escola?

Que vinguin als entrenaments i partits amb ganes d’aprendre i disfrutar al màxim d’un esport ràpid i tècnic, on el gol és espectacle i el màxim exponent, i que mantinguin el somni de poder jugar d’adults algun dia, a la màxima categoria, i si pot ser amb el Salou FS millor.

 

Els dos coordinadors de l’Escola, Jordi i Aitor, han destacat que aquesta incorporació és un salt de qualitat en el treball que es venia fent fins ara, refornçant la figura de l’entrenador.

 

Per la seva banda el nostre president, Jose Maria Reyes, ha mostrat la seva satisfacció pel retorn de Quim al Club i reafirmant la confiança en el seu treball.

 

Benvingut una altra vegada Quim!!!