PRIMER EQUIP | Crònica partit contra CCR Castelldefels

PRIMER EQUIP | Crònica partit contra CCR Castelldefels

Clara derrota davant un gran CCR

 

El partit va començar amb una ocasió molt clara pels nostres en un dos contra el porter que el porter local va aconseguir aturar. A partir d’aquí, una pèrdua de pilota va suposar un contraatac letal de CCR amb el que va aconseguir inaugurar el marcador. Seguidament, en un córner, vam tornar a encaixar un gol, aquesta vegada de rebot. El 3-0 va arribar després d’una falta escorada on va quedar demostrada la qualitat dels jugadors locals. Amb 3-0, vam tornar a tenir un altre dos contra el porter, que tampoc vam saber resoldre amb èxit. Ja a les acaballes de la primera part, un servei ràpid del porter local, va agafar a tota la nostra defensa desorganitzada i va suposar el 4-0. El 5-0 va arribar després d’una altra pèrdua de pilota en camp contrari on els locals van tornar a aprofitar per marcar.

«M’agradaria destacar la qualitat individual dels jugadors locals i el treball tàctic que hi ha al darrera d’aquest equip»

Ja en la segona part, l’equip va sortir intentant canviar la dinàmica i va disposar d’una aproximació molt clara on a Alex es va quedar completament sol davant del porter local, però sense finalitzar ja que va donar temps a la defensa rival a replegar. A partir d’aquí, els locals van aconseguir dos gols més amb superioritat numèrica per les expulsions d’Àlex i Sergi. Els tres següents gols van arribar amb diagonals a l’ala contrària, algunes al primer toc, on es va tornar a posar de manifest la qualitat dels jugadors locals. El penúltim gol, va arribar després d’una altra pèrdua, aquest cop a camp propi. I l’últim gol dels locals va arribar després d’un atac de 5 dels nostres on els locals van recuperar la pilota i van marcar. A pesar del resultat l’equip va continuar atacant de 5 per intentar per fer el gol de l’honor. I així va ser, ja en els últims segons dels partit, Pavel va aconseguir batre el porter local després d’haver tingut dues ocasions més jugant amb anterioritat.

 «Ens hem d’aixecar i començar a pensar en els tres punts de Cerdanyola»

El mister Jordi Tuset ha destacat el nivell dels jugadors del CCR: «M’agradaria destacar la qualitat individual dels jugadors locals i el treball tàctic que hi ha al darrera d’aquest equip».  Per altra banda també ha volgut dirigir unes paraules d’ànim als nostres jugadors: «Ells han tingut un gran dia i a nosaltres no ens ha sortit res. Ens hem d’aixecar i començar a pensar en els tres punts de Cerdanyola que tenen el mateix valor que els de CCR».

 

PATROCINA NOTICIA HOTEL PLANAS