PRIMER EQUIP | Crònica partit contra Futsal Aliança Mataró

Segona derrota consecutiva

La primera part, va començar amb els nostres ben posicionats defensant a mitja pista i disposant d’ocasions per avançar-nos en el marcador. Però una setmana més, l’equip rival s’avançava en el marcador gràcies a un gol d’estratègia, concretament mitjançant un servei de banda. Això, ens va alterar i en conseqüència, una pèrdua de pilota en un servei de banda permetia que el Mataró posés el 2-0 a l’electrònic. Sense baixar els braços pels dos gols rebuts, l’equip va seguir generant ocasions per escurçar distàncies però el porter local i la falta d’encert feia que el marcador no es mogués. Just abans del descans, el Mataró feia el 3-0 de córner després d’un tir exterior.

Vam passar del 4-0 al 4-3 però la manca d’encert en la finalitazió ens va privar de treure algun punt

La segona part, va començar amb un altre gol del Mataró després d’una passada llarga del tanca local cap al pivot fent-li una devolució perquè ell mateix acabes la jugada davant la passivitat de la nostra defensa i posant el marcador en 4-0. A partir d’aquí, vam començar a dominar la pilota i juntament amb una defensa més agressiva ens va permetre escurçar distàncies fins a situar-nos 4-3 en el marcador gràcies a dos gols de Sergi i un de Chichi. Faltaven sis minuts i vam disposar de fins a tres ocasions claríssimes per empatar amb dues jugades de segon pal i un 3×1, però no vam materializar cap d’aquestes ocasions. El Mataró intentava sortir al contraatac aprofitant els espais que hi havia però Aitor, molt encertat, va aturar tot el que li arribava. I ja en l’últim minut, jugant amb porter jugador, vam disposar d’una altra ocasió claríssima però el porter local la va desbaratar.

«Ha sigut una llàstima no puntuar»

Declaracions del mister Jordi Tuset: «Ha sigut una llàstima no puntuar. La falta de concentració en les jugades d’estratègia és preocupant, ja que estem encaixant gols així a cada partit. Els rivals necessiten molt poc per fer-nos gol i en canvi a nosaltres ens costa massa. La part positiva és que en la defensa posicional estem força bé i en atac estem generant moltes ocasions».