PRIMER EQUIP | Crònica partit contra Pallejà

Derrota contundent davant el Pallejà

La primera part va ser molt igualada inclús vam disposar de més ocasions que els visitants per marcar, però seguim sense encert de cara a porteria. Per la seva banda els de Pallejà si van aprofitar una de les seves ocacions per ficar-se per davant al marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Un resultat injust per les ocasions dels 2 equips. I el més sorprenent, era que el Salou no hagués marcat cap gol després de disposar de bones ocasions que no van entrar per error en la finalització o per encert del porter visitant.

«Hem de competir durant els 40 minuts i ser més forts mentalment»

En l’inici de la segona part, en una pèrdua de pilota nostra, el Pallejà aconseguia el 0-2. A partir d’aquí, vam abaixar el cap i ens vam veure superats en tot moment. Amb 0-4, vam intentar escurçar distàncies jugant de 5, però dues pèrdues de pilota van suposar el 0-6. Ja a les acaballes, Alex Milla aconseguia fer el gol de l’honor després d’una gran passada de Sergi. Tot i així, el Pallejà va seguir atacant i va marcar 2 gols més posant el 1-8 definitiu davant un equip, el nostre, que a la segona part va abaixar els braços molt aviat.

«La primera part va ser bona tan en l’aspecte ofensiu com defensiu»

Declaracions de Jordi Tuset: «Hem de ser capaços de mantenir el nivell competitiu durant els 40 minuts i no abaixar el cap quan es va per darrera en el marcador quedant tota la segona part pel davant. La primera part va ser força bona tan en l’aspecte ofensiu com defensiu i, per tant, hem de treballar per mantenir aquesta intensitat durant tot el partit».