CLUB | Marcos Angulo nou entrenador del Primer Equip

CLUB | Marcos Angulo nou entrenador del Primer Equip

Un gran entrenador amb experiència a l’estranger i a Primera Divisió

 

Marcos Angulo ha acceptat el repte de dirigir al nostre Primer Equip la propera temporada després d’haver estat l’entrenador del Peñiscola els últims 8 partits de la darrera temporada, aconseguint la salvació de l’equip castellonenc a Primera Divisió.

El badaloní és un entrenador amb molta experiència a l’estranger on ha aconseguit varis títols entrenant a Hungria (nomenat dues vegades millor entrenador de la temporada), a Rumania (participant a la Elite Round amb l’Autobergamo Deva) i a Kazajistan al Kairat. A més té experiència com a seleccionador nacional havent dirigit a Libia i Eslovaquia.

 

Declaracions de Marcos després de convertir-se en nou entrenador del Salou:

Després de uns anys entrenant a l’estranger, afronto aquest repte amb molta il·lusió. La massa social del Club i el projecte ambiciós a llarg termini son els principals motius que m’han fet acceptar aquest repte. Vinc al Club amb ganes de treballar i aportar la meva experiència professional, tant a nivell tècnic como organitzatiu.

El meus objectius són, a nivell general fer crèixer, encara més, el Club. I a nivell esportiu poder lluitar per l’ascens a Segona Divisió en 2-3 temporades i que els equips de l’Escola puguin competir a Divisió d’Honor a totes les categories. Es per això que he demanat el compromís i esforç de tots.

Soc un entrenador competitiu i vull transmetre aquest caracter a tots els membres del Club.

La Junta Directiva vol agraïr públicament a Marcos Angulo que hagi acceptat incorporar-se a la nostra familia.

 

PATROCINA NOTICIA HOTEL PLANAS INSTAGRAM