PRIMER EQUIP | Stage a Caspe

PRIMER EQUIP | Stage a Caspe

Dues victòries i cap gol en contra als partits disputats durant l’stage

Un cap de setmana intens el que ha tingut el Primer Equip a l’stage a Caspe on han disputat dos partits contra els locals i contra Fabara.

La concentració va començar dissabte amb un dinar al Bar Mallorca, patrocinador del Club. Després de l’àpat l’equip va sortir cap a terres aragoneses per disputar el primer dels dos partits dissabte a la tarda contra Fabara. El resultat va ser de 0-4 amb gols de Joel, Toni, Pavel i Alex. Una vegada finalitzat el partit l’equip es va desplaçar a Caspe on van sopar tots junts a l’hotel.

Diumenge l’equip va esmorzar a l’hotel i va sortir cap al pavelló per jugar el segon dels partits. En aquesta ocasió el rival era l’equip local, el Caspe. Com al primer partit els jugadors de Marcos Angulo no van encaixar cap gol, i en aquesta ocasió van aconseguir marcar 5. Els gols van ser obra de Toni (3), Ruben i Sergi. Després del partit l’equip va dinar conjuntament amb els jugadors del Caspe.

Desde l’expedició del Primer Equip volen agraïr el tracte rebut per part dels dos equips i de la gent de Fabara i Caspe.

Declaracions del mister, Marcos Angulo:

Me gustaría recalcar que ha sido un stage muy fructífero, sacamos muy buenas conclusiones. Estos dos partidos han servido para corregir pequeños errores de percepción, que es mejor que salgan ahora en pretemporada, y se han corregido rápido.

Veo al equipo muy unido y estoy muy contento con la implicación de todos. Sólo trabajamos y pensamos en el primer partido de liga contra Canet.