CLUB | Nova secció de Futbol 7

CLUB | Nova secció de Futbol 7

S’ha creat un equip de Futbol 7 per a participar a la lliga local

 

La idea de l’equip va sorgir d’alguns ex-jugadors del Club que han volgut tornar-se a reunir per jugar junts. Aquesta iniciativa va ser molt ben acollida des de la Directiva ja que potencia la vessant social del Club.

L’objectiu d’aquest equip es que el formin persones relacionades amb el Club o que hagin tingut algun tipus de vincle amb anterioritat.

La competició serà la lliga de Futbol 7 que organitza l’Ajuntament de Salou i que compta a l’ajuda de la Federació Catalana de Futbol, que és l’organisme que posa els àrbitres i facilita la seva web per poder seguir dia a dia de la competició.

 

Declaracions de Jose Maria Reyes, President del Club: ‘És un orgull que aquesta iniciativa hagi estat idea de persones que han estat molts anys vinculades al Club i volen continuar la seva relació amb l’entitat i fer-la encara més gran.