CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 27/10 al 28/10

 

El Primer Equip jugarà al Milà per segona setmana consecutiva. En aquesta ocasió rebrà a un Pallejà que porta dues derrotes consecutives i que aquesta mateixa nit juga la segona eliminatòria de la Copa del Rey contra l’Industrias Garcia. Els de Marcos Angulo buscaran la victòria després de dues jornades sense puntuar.

Pel altra banda, el Filial de Cristian Carceller, es desplaçarà a Molins de Rei. Es preveu un partit molt igualat ja que els dos equips estan empatats a 4 punts. Els nostres han perdut els dos últims partits, tots dos a casa, a pesar d’haver merescut més.

El Juvenil A de Carlos Borrallo tornarà a jugar fora de casa. En aquesta ocasió visitarà El Pujolet d’un Manresa que porta 9 punts i que va perdre la darrera jornada amb l’invicte Mataró. Una victòria a Manresa ens faria empatar a punts amb ells i estar a la zona tranquil·la de la classificació.

La resta d’equips federats de l’Escola jugaran aquesta setmana competició oficial. Juvenil C, Juvenil B i Infantil A jugaran fora de casa. Els dos cadets jugaran al Milà. I pel que fa a l’Aleví A jugarà dos partits aquest cap de setmana, dissabte al Milà i diumenge a Torredembarra.

Cal destacar al Juvenil B i el Cadet A que han guanyat tots partits de lliga jugats fins al moment.

El plat fort de la jornada serà diumenge amb la visita del Pallejà per jugar contra el Primer Equip.