CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 3/11 al 4/11

 

El Primer Equip jugarà al Milà es desplaçarà a Barcelona per jugar contra la Barceloneta. Tots dos equips portem 3 partits seguits amb derrota i buscarem els 3 punts per sortir de la zona baixa de la classificació.

El Filial de Cristian Carceller jugarà el primer dels derbis provincials de la temporada. En aquesta ocasió el rival serà l’Amposta, amb qui vam competir la pasada temporada i que va ser el campió de lliga.

El Juvenil A de Carlos Borrallo rebrà a un Jesus i Maria que, amb 10 punts està a la zona tranquil.la de la classificació. Els nostres buscaran la victòria després de dues derrotes a les dues últimes jornades.

Per la resta d’equips federats aquest serà un cap de setmana de descans.

 

El plat fort de la jornada serà diumenge amb la visita de l’Amposta per jugar contra el Filial.