CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 9/11 al 11/11

 

El Primer Equip voldrà tornar a guanyar després de la derrota la darrera jornada a falta de 3 segons pel final. El rival serà un Segorbe que va aconseguir la seva primera victòria de la temporada la última jornada contra l’Escola Pia.

El Filial es desplaçarà a l’Hospitalet de Llobregat per jugar contra l’AECS. Els locals intentaran sumar la segona victòria de la temporada contra els jugadors de Cristian Carceller, que la pasada jornada van guanyar el derbi contra l’Amposta.

El Juvenil A visitarà la sempre difícil pista del Montcada, on aquest any els locals van aconseguir guanyar al Barça. Els nostres buscaran la segona victòria consecutiva després de la victòria a casa contra Jesus i Maria, i així continuar pujant posicions a la classificació.

Els altres dos equips juvenils tindran doble partit aquesta setmana. El Juvenil B jugarà divendres i dissabte, tots dos partits fora de casa, buscant dues victòries que els mantinguin a la zona alta de la classificació. Pel que fa al Juvenil C buscarà la primera victòria de la temporada als dos partits que jugarà al Milà.

En categoria cadet, el Cadet A descansarà i el Cadet B rebrà a l’Aula Esport de Reus, un dels equips invictes d’aquesta primera fase de la lliga.

L’Infantil A buscarà la primera victòria de la temporada després de dues derrotes. Per fer-ho rebrà al Mediterrani Cambrils que, com els nostres, encara no coneix la victòria.

L’Alevi A és l’altre equip que tindrà jornada doble per recuperar partits ajornats. Jugaran dissabte i diumenge, contra Reus i Nastic respectivament. Els nostres amb dues victòries en dos partits jugats buscaran continuar amb la dinàmica positiva.

 

El plat fort de la jornada serà diumenge amb la visita del Segorbe per jugar contra el Primer Equip.