CLUB | Xavi Cortijo debuta amb el Filial amb 16 anys

CLUB | Xavi Cortijo debuta amb el Filial amb 16 anys

El jove jugador debuta amb una gran actuació contra Martorell

 

Després de diverses convocatòries per la lesió de Sergi, aquest cap de setmana li va arribar el torn. Ho va fer d’inici en el partit que el Filial va jugar contra el potent Sala 5 Martorell.

El jove porter va aconseguir mantenir la porteria a 0 en els 20 minuts que va jugar, tenint intervencions de mèrit.

El jugador que forma part de la plantilla del Juvenil B està alternant els entrenaments amb el seu equip, el Juvenil A i el Filial.

 

Volem felicitar a Xavi pel debut i esperem que continui treballant amb la mateixa intensitat i il·lusió.

 

Declaracions de Cristian Carceller, entrenador del Filial: «Su trabajo y humildad, demostrada a diario en cada entreno, nos empujó a hacerlo debutar a pesar de ser un partido difícil. Ya había venido a algún partido y no había jugado porque Mateu está haciendo una gran temporada pero en esta ocasión le dimos la oportunidad de inicio y la aprovechó. Creímos que era su momento y no nos defraudó en un partido complejo.  Ahora tiene que seguir en su equipo y continuar creciendo deportivamente»

 

Declaracions de Marcos Angulo, Director Esportiu: «Xavi está haciendo un gran trabajo en los entrenamientos y es merecida la recompensa que le dió Cristian con la titularidad ante Martorell»