El TOP-5 de la jornada #CSFS (IV)

El TOP-5 de la jornada #CSFS (IV)

Els 5 jugadors del club que han firmat una millor actuació, durant la jornada del cap de setmana passat, i que per tant s’han guanyat el dret a formar part de El TOP-5 de la jornada #CSFS són:

SEMANA 18-19 ABRIL-01

Porteria: Borja Farelo.

El Filial va disputar jornada inter-setmanal al camp de la Pobla de Mafumet. Aquest partit va servir per a què Borja debutés aquesta temporada com a titular, després d’haver superat una greu lesió de genoll. Ben tornat Borja! Tanca: Hugo Extremera.

Va ser el motor del Benjamí Tecnificació en la victòria dels de Dani López contra l’Escola Elisabeth. Va marcar 4 dels 6 gols del seu equip.

Ala: Arantxa Rojí.

El Femení Sènior continua intractable aquesta segona volta. L’Arantxa va fer dos gols i dues assistències, i va demostrar una gran capacitat de lideratge i de lluita.

Hugo Cuesta.

Va ser el protagonista de la gran victòria de l’Aleví Tecnificació de Primer Any. Els de Mario Sena es van imposar per 0-15, i l’Hugo va ser l’autor de 4 gols i va col·laborar en l’elaboració de molts altres. Va quallar un partit molt complet.

Pivot: José Luís Colina.

Segona aparició consecutiva a El TOP-5 de la jornada #CSFS d’un dels grans protagonistes de la impressionant trajectòria del Cadet Consell. Va aconseguir 3 dels 7 gols que els salouencs li van endossar al Ramon Barbat de Vilaseca.

Submit a Comment