Renovació a les banquetes de Primer Equip i Filial

Renovació a les banquetes de Primer Equip i Filial

Quim Manresa i Alexis Carcellé no continuaran com a entrenadors de Primer Equip i Filial respectivament

 

Es tanquen els dos projectes dels equips seniors masculins del Club. En primer lloc, per decisió pròpia, Quim Manresa acaba la seva etapa com a entrenador del Primer Equip després de tres temporades al capdavant de l’Equip. En aquestes temporades ha assolit un ascens a Segona Divisió B i mantenir a l’equip a la categoria de bronze del futsal espanyol les dues temporades següents.

 

23419856091_8aeb2c1630_oFoto: Andrés Antúnez

Per altra banda, Alexis Carcellé no continuarà com a entrenador del Filial després d’una temporada dirigint l’equip. En aquest cas la decisió l’ha pres la Junta Directiva.

 

26351302714_c0e1edf2e4_oFoto: Andrés Antúnez

 

Des del Club volem agraïr a tots dos entrenadors la seva implicació i el treball i dedicació diaria en la seva tasca. Els desitjem la millor de les sorts d’ara en endavant i, com ja se’ls hi ha comunicat, tenen obertes les portes del Club per col·laborar en altres funcions dins el nostre projecte.

 

Gràcies Quim i Alexis!!!

Submit a Comment