El Club Salou Futbol Sala et dóna la benvinguda a la nova #WebCSFS

El Club Salou Futbol Sala et dóna la benvinguda a la nova #WebCSFS

Al Club Salou Futbol Sala estem d’enhorabona, estrenem lloc web. Un espai més modern, visual, interactiu, intuïtiu i còmode per a l’usuari. En la nova #WebCSFS s’hi trobaran les seccions ja habituals i nous continguts que s’aniran incorporant progressivament i que radiografiaran el dia a dia del nostre club.

Però aquesta nova #WebCSFS no hauria estat possible sense vosaltres: jugadors, entrenadors, pares, mares, socis, simpatitzants, col·laboradors, aficionats i tothom qui forma part, participa o s’interessa pel que passa al club. Vosaltres sou el que fa que el Club Salou Futbol Sala es mogui i vosaltres sou els que feu el Club Salou Futbol Sala.

I, sobretot, aquesta nova web la podrem gaudir gràcies a Escola Innova, que s’incorpora a la llista de patrocinadors del Club, fent de patrocinador tècnic de la web.

3484222_127038

Avui iniciem una nova etapa però el podeu veure ara a la web no és tot el qui hi serà. Ja que seguim treballant per millorar i augmentar els continguts d’aquesta nova eina de comunicació.

Aquesta nova #WebCSFS està feta per a vosaltres, per a que pugueu seguir gaudint del Club Salou Futbol Sala i, per tant, des del Club en general i des del departament de comunicació en particular us donem la benvinguda a la nostra nova web, que és la vostra web, ja que entre tots fem el Club Salou Futbol Sala.

Benvinguts a tots i totes!

Submit a Comment