Escola Innova Salou, patrocinador de la nova web del Club Salou Futbol Sala

Escola Innova Salou, patrocinador de la nova web del Club Salou Futbol Sala

El Club Salou Futbol Sala estrena web, amb un disseny innovador, més intuïtiu i modern. Aquest nou espai a les xarxes no hagués estat possible sense l’estreta col·laboració d’Escola Innova Salou, que s’ha erigit com a patrocinador principal de la nova #WebCSFS.

3484222_127038

Tant el Club Salou Futbol Sala com Escola Innova Salou comparteixen l’objectiu de procurar als joves una nova manera d’aprendre i formar-se de manera integral, basada en els eixos de l’educació, la formació i la felicitat, en aquest cas assolits a través dels valors que proporciona l’esport en general i el futbol sala en particular.

La nova #WebCSFS oferirà als jugadors, patrocinadors, col·laboradors, simpatitzants i aficionats al club una nova manera d’estar informats de tot el que passa a la institució, tant a nivell esportiu com en les altres esferes en les que s’involucra el Club.

Submit a Comment