La Caixa nou patrocinador del Club Salou Futbol Sala

La Caixa nou patrocinador del Club Salou Futbol Sala

[Foto: Francisco O. (Director oficina c/Barcelona), Jose Maria Reyes (President) i Maika Jane (Directora Zona Tarragona)]


L’entitat bancària La Caixa s’ha sumat al grup de patrocinador del Club Salou Futbol Sala. La Caixa és un dels bancs més reconeguts arreu del país.

Aquest acord de col·laboració s’ha signat per la voluntat de La Caixa de donar suport als joves esportistes. Fet que també fa amb els joves emprenedors amb el programa «Creiem en tu i en el teu projecte». Una iniciativa destinada a 10.000 joves i de la que us podeu informar en www.creiemenelsjoves.cat.

obra-social-la-caixa-vertical-fondo-blanco

 

Com diu el nostre president Jose Maria Reyes «l’anunci dels nous patrocinadors que estem fent durant els últims dies, és fruit del treball dels membres de la Junta Directiva, però sobretot de la serietat en la formació i del compromís del nostre Club perquè els joves de Salou tinguin l’oportunitat de practicar l’esport que més els hi agrada«.

Un nou patrocinador que s’uneix a la família del Club Salou Futbol Sala i del que estem plenament orgullosos.

Submit a Comment