La Venus de Pepe protagonista de la nova samarreta del Filial

La Venus de Pepe protagonista de la nova samarreta del Filial

El Filial del Club Salou Futbol Sala va presentar en la darrera jornada de lliga la seva nova samarreta local. El nou disseny té com a protagonista principal el logotip del restaurant La Venus de Pepe, patrocinador habitual del Club durant les darreres temporades i que ara dona un pas endavant situant-se entre els col·laboradors principals.

El logotip de La Venus de Pepe es situa a la part frontal de la samarreta, a l’altura de l’estómac. Els antics patrocinadors del Filial, Bar Mallorca i Bar Parada continuen presents una temporada més i els seus logotips han quedat situats a la part del darrere de la samarreta a l’altura lumbar.

10155060_535280883170813_4957645866877693638_n

Aquesta nova samarreta es podrà veure a Salou per primera vegada el proper 15 de març, durant el partit que enfrontarà el #FilialCSFS amb el Lo Pallars TV Tremp CS Sala, corresponent a la quinzena jornada de la lliga Divisió d’Honor Catalana Grup 3.

Submit a Comment