Conclou la tercera edició del Campus de Setmana Santa

Conclou la tercera edició del Campus de Setmana Santa

Uns 35 nens, d’entre 3 i 16 anys, han participat a la tercera edició del Campus de Setmana Santa, que va finalitzar el passat dijous 9 d’abril.

Durant 4 dies, els participants han pogut disfrutar de diferents activitats relacionades amb el futbol sala, sota les ordres de tres monitors que formen part del Cos Tècnic del club: Jordi Llorens, Mario Sena i Borja Farelo. El campus s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Escola Santa Maria del Mar de Salou, on durant tot el matí s’hi realitzaven les activitats pertinents.

Cada dia es seguia la mateixa dinàmica: joc lliure durant la primera mitja hora. Després, jocs alternatius per tal d’escalfar. Seguidament, esmorzàvem, i després de l’àpat es passava a la part de Tecnificació, en la qual es treballava algun aspecte relacionat amb el futbol sala (fintes, controls orientats, conduccions o xuts amb la puntera). I per acabar, es realitzava l’activitat estrella del Campus: el Torneig de Setmana Santa, en el qual els nens s’agrupaven per equips (que es mantenien durant tota la setmana), i disputaven partits entre ells.

L’últim dia es va modificar la dinàmica de la jornada, doncs el club va convidar a esmorzar als participants a un pica-pica de clausura (que es va fer després del torneig), i també es va fer una sortida tradicional a la Piscina Municipal del Pavelló d’Esports de Salou, on es va donar per finalitzat el Campus.

Esperem que tots els nens hagin gaudit durant aquests 4 dies, i els esperem tots a la propera edició de l’Escola Estiu!

Submit a Comment