El TOP-5 de la jornada #CSFS (V)

El TOP-5 de la jornada #CSFS (V)

Els 5 jugadors del club que han firmat una millor actuació, durant la jornada del cap de setmana passat, i que per tant s’han guanyat el dret a formar part de El TOP-5 de la jornada #CSFS són:

SEMANA 25-26 ABRIL-01-01-01

Porteria: Roger Amorós

El capità del Juvenil B està en un gran moment de forma, com la resta de l’equip entrenat per Mario Sena, que està realitzant una segona volta espectacular. Aquest passat cap de setmana, Roger va destacar amb dues grans actuacions, tant en el partit disputat a Alcanar, com contra el Laguna Cambrils.

Tanca: Rubén Fernández

El Pre-Benjamí Voramar va solventar el seu compromís del passat cap de setmana amb un espectacular 0-7. Rubén va ser clau des de la posició de tanca, on mostra molta serenitat i voluntat de distribuir la pilota amb criteri. Tot un avançat per la seva edat!

Ala: Ernest Fernàndez

El Juvenil A s’està jugant en cada jornada les opcions de premanència a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional, i és en aquests partits on destaquen els grans jugadors. En el partit disputat al camp de Jesús Maria, Ernest va ser dominador a tots dos costats de la pista, mostrant una gran contundència i solvència defensiva, i contribuint amb un hat-trick en l’apartat ofensiu. Esperem que mantingui el nivell el proper dissabte en el partit clau contra el Futsal Palma.

Ala: Xavi Rogers

Només té 5 anys, però el passat cap de setmana va aconseguir marcar fins a 4 gols en el partit del Baby Voramar. Es perfila com una de les principals perles de les categories més inferiors del club.

Pivot: Ferran Cerrato

Va ser el motor de l’equip i va aconseguir anotar tres gols en la victòria de l’Infantil Jaume I de Borja Farelo a la Salle de Torreforta.

Submit a Comment