«Miki» s’acomiada del Primer Equip després de 2 temporades

«Miki» s’acomiada del Primer Equip després de 2 temporades

David Miquel Arnalda «Miki» s’acomiada del Primer Equip després de 2 temporades com a entrenador de porters.

Durant les darreres dos temporades, «Miki» ha jugat un paper essencial en els èxits de l’equip entrenat per Quim Manresa, tant per la seva feina amb els porters com per la seva capacitat de lectura dels partits.

Quim Manresa ha destacat el paper que ha jugat «Miki» en els èxits del Primer Equip, «ha donat experiència, psicologia, confiança en els moments difícils a l’equip tècnic». A més, l’entrenador del Primer Equip ha alabat la seva feina realitzada amb els diferents porters del Club: «ha transmès tots els secrets de la porteria a porters com l’Edu, l’Aitor, el Borja, o l’Alberto… és una gran pèrdua tan a nivell tècnic com a nivell humà».

Els porters del Primer Equip també han volgut mostrar el seu agraïment a «Miki» per la tasca realitzada durant aquests dos anys.

Aitor Vega ha afirmat, «he tingut sort de ser entrenat pel que va ser el referent a la porteria tarragonina de la passada generació, només puc donar-li les gràcies per la seva implicació amb nosaltres, sempre atent, exigent i comprensiu des de la figura d’entrenador de porters».

Per la seva banda, Edu Pàmies ha expressat que «trobarem a faltar el «Miki» allà a la banqueta donant indicacions, corregint o, únicament, creuant una mirada de confiança. Li estic molt agraït per haver confiat en nosaltres i haver-nos ajudat a millor, li envio una abraçada».

El capità del Primer Equip, Dani López també ha dedicat unes paraules al fins ara entrenador de porters: «A més de la feina setmanal amb els porters que s’ha notat moltíssim a la pista, personalment em quedo amb la tranquil·litat que ha aportat a l’equip des de la banqueta a cada partit. El seu paper ha estat fonamental per a aconseguir els objectius de l’equip».

Des del Club Salou Futbol Sala volem també sumar-nos a l’agraïment per la tasca realitzada pel «Miki», així com desitjar-li sort en la seva nova etapa professional.

Submit a Comment