Alexis Carcellé: “La motivació i la constància en el treball han de ser la base de l’equip”

Alexis Carcellé: “La motivació i la constància en el treball han de ser la base de l’equip”

Després d’una dilatada trajectòria en el futbol sala tarragoní, Alexis Carcellé aterra al Club Salou Futbol Sala disposat a imprimir tots el seus coneixements i caràcter al Filial.

 

E: Després d’un any sense entrenar, en el qual has obtingut el Nivell 2 d’entrenador arribes al Club Salou Futbol Sala, que t’ha fet donar aquest pas?

A: Per mi és un repte poder aplicar tots els coneixements adquirits durant aquest procés de formació i durant els anys d’experiència com a entrenador. Poder fer-ho en el Club Salou Futbol Sala és una oportunitat per seguir aprenent i creixent, m’il•lusiona poder formar part d’un club tan gran i representatiu de la província.

 

E: La temporada passada el Filial va aconseguir consolidar-se a la Divisió d’Honor Catalana, aconseguint la permanència en el seu primer any a la categoria. Quin objectiu et marques per a la temporada vinent?

A: En una categoria tan complicada com aquesta i després d’un canvi d’entrenador, l’objectiu és afiançar i fer fort l’equip en la Divisió d’Honor Catalana.

 

E: Tot i aconseguir l’objectiu de la salvació, la temporada passada el Filial es va mostrar com un equip molt irregular. Com creus que es pot solucionar aquest fet?

A: La regularitat en els resultats ve condicionada per molts factors, alguns dels quals no depenen ni dels jugadors ni de l’entrenador, sobre la resta cal treballar partint de conceptes molt clars on la motivació i la constància en el treball han de ser la base de l’evolució de l’equip.

 

E: La Divisió d’Honor Catalana és una categoria que vostè coneix molt bé, ja que hi ha entrenat a diversos equips. Quines creus que són les claus per fer un bon paper en aquesta categoria?

A: Conèixer i fer un bon scouting dels rivals és importantíssim. A més, treballar l’equip a nivell físic, tècnic i tàctic, fent menció especial en aquest últim, ja que és un dels punts diferencials respecte a categories inferiors.

 

E:Has planificat o dissenyat la plantilla per a l’any vinent? Comptaràs amb el bloc que deixa Jomi López? Tens en ment fer cap incorporació?

A:La planificació i disseny de la plantilla està realitzada seguint les directrius i filosofia de promoció interna del club. La meitat de l’equip puja del juvenil A i B i la resta són jugadors que ja hi eren l’any anterior amb el Jomi. Un equip molt jove amb tots jugadors de la casa.

 

IMG-20150804-WA0004

Submit a Comment