Entrevista a Quim Manresa després del seu comiat com a entrenador del Primer Equip

Entrevista a Quim Manresa després del seu comiat com a entrenador del Primer Equip

Després de tres temporades assolint els objectius marcats, Quim Manresa deixa la direcció del Primer Equip

 

Després d’anunciar que no continuarà com a entrenador de l’equip hem volgut fer unes preguntes a Quim per fer balanç d’aquesta etapa al nostre Club.

– Perquè tanques aquesta etapa com a entrenador del Primer Equip?

Prendre aquesta decisió no ha sigut gens fàcil, però l’equip i la categoria mereixen una dedicació que no em veia capaç d’afrontar i compaginar amb la meva vida personal i familiar després del desgast de tres anys.

– Quina valoració fas de la temporada? I dels tres anys com a entrenador del Primer Equip?

Quan vaig arribar fa tres anys el nostre objectiu era un projecte a dos/tres anys, ser l’equip referent a la provincia i intentar a mig plaç l’ascens a 2aB. Estàvem a 3a juntament amb Altafulla i Ascó que comptaven amb grans pressupostos, i amb Alforja. Després d’un inici regular vam aconseguir ser el l’equip referent de la demarcació i de pas l’ascens en el primer any. Els objectius van cambiar i van passar a ser el d’intentar consolidar-se a la 2aB. El primer any va ser més fàcil ja que un bon inici i que només baixaven dos equips ens va treure pressió. Aquest any ens ha costat més, ja que baixaven cinc equips i en les primeres jornades ens enfrontàvem de cop als màxims favorits. De totes maneres hem aconseguit l’objectiu de la permanència i que el Club estigui per tercer any consecutiu a 2aB.

– Ens pots dir algun dels pitjors i millors moments aquestes tres temporades?

Els pitjors les lesions de qualsevol jugador, especialment la lesió greu de Jordi Llorens que l’apartarà del terreny de joc un total de 8 mesos.
I com a millor l’ascens del 1r any i la permanència d’aquesta temporada on el nivell d’exigència era molt alt.

– Quin missatge t’agradaria deixar als jugadors i cos técnic que t’han acompanyat aquestes tres temporades?

Que continuin amb les mateixes ganes, il.lusió, esforç i rendiment, i que a la vegada segueixin disfrutant del que fan i del futbol sala.

– I al proper entrenador?

Que gaudeixi al màxim de ser l’entrenador del Primer Equip del Salou FS, a la vegada que li desitjo molta sort.

– Continuaràs lligat al Club?

El club ja sap que pot comptar amb mi pel que necessiti.

– I l’última pregunta. Aquesta és la primera vegada que has format part del nostre Club. Quina imatge tenies desde fora i quina imatge tens ara que has format part del nostre projecte?

Desde fora semblava un club amb una àmplia base social, amb un grup de persones molt treballadores a la Junta Directiva i a nivell de plantilla, un grup de jugadors amb moltes ganes de créixer.
Des de dins ho he pogut constatar, a més de palpar el gust i l’esforç que es fa per promocionar el futbol sala a la base i a Salou.

Per acabar, el capità del Primer Equip i el President del Club han volgut dir unes paraules a Quim.

Dani López (capità):

L’emprenta que deixa Quim és molt gran. A banda dels resultats que tothom pot veure, el llegat de Quim és convertir la filosofia de joc d’un equip, on molts portàvem molts anys jugan junts. El treball diari, la il·lusió pel futbol sala i el bon gust amb la pilota et defineixen. En nom de tot l’equip, GRÀCIES PER TOT!!!

 

Jose Maria (President):

Con Quim hemos disfrutado, sufrido, pasado grandes momentos, pero sobretodo nos ha hecho mejores como equipo y como Club. Con marcha del banquillo perdemos un gran entrenador pero sobretodo una gran persona, aunque espero tenerlo a disposición siempre que el Club lo necesite. GRACIAS QUIM POR ESTOS TRES FANTÁSTICOS AÑOS!!!

 

Fotos: Andrés Antúnez

Submit a Comment