CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 23/11 al 25/11

 

El Primer Equip rebrà al millor filial de Catalunya, l’Industrias Santa Coloma. Els de Marcos Angulo voldran continuar amb la bona dinàmica dels dos últims partits però davant tindran a un Industrias amb moltes ganes de guanyar ja que porten 3 derrotes consecutives. Esperem un bon partit al Milà entre dos equips que volem allunyar-nos de la zona baixa de la classificació.

El Filial, després de la victòria contra Sala 5 Martorell, visitarà la pista d’un Santpedor que ocupa posicions de descens. Els de Cristian viatjaran amb la intenció de sumar algun punt que els mantingui a la zona tranquil·la de la classificació. Els de Santpedor, que tenen un partit menys, voldran guanyar per sortir de la zona baixa.

El Juvenil A jugarà a la sempre difícil pista de La Union. Els de Santa Coloma venen de perdre contra Palma, mentre que els nostres han guanyat els tres últims partits. La necessitat de punts dels locals farà que novament la visita a Santa Coloma sigui molt complicada.

El Juvenil B tindrà doble partit aquest cap de setmana. Divendres jugarà un partit aplaçat contra el Turó i dissabte visitarà la pista del lider, la Pobla de Montornes. Els nostres voldran guanyar els dos partits per apropar-se a la zona alta de la classificació.

Pel que fa al Juvenil C rebrà a un Futsal Valls amb qui estem empatats a 1 punt als últims llocs de la classificació. La necessitat de punts farà que sigui un partit emocionant.

En categoria cadet, el Cadet A visitarà Cambrils per jugar contra el Mediterrani. Els nostres necessiten guanyar per seguir el ritme de l’invite Nastic, mentre que els del Baix Camp sortiran a guanyar per atrapar-nos a la classificació. Un bon repte pels de Javi Bolivar. Per altra banda, el Cadet B rebrà a La Senia. Els de l’Ebre ocupen posicions de fase d’ascens mentre que els nostres, amb només una victòria, estan a la part baixa de la classificació. Una victòria dels de Manu els aproparia els deixaria a només dos punts de La Sènia.

L’Infantil A no jugarà aquesta setmana ja que li toca descans per calendari.

L’Alevi A, que jugarà diumenge abans del Primer Equip, rebrà a un dels seus perseguidors, l’Alforja. Els de Guillermo voldran mantenir la condició d’invictes davant d’uns dels equips més forts de la lliga.

 

El plat fort de la jornada serà diumenge amb la visita de l’Industrias Santa Coloma per jugar contra el Primer Equip.