CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 01/12 al 02/12

 

El Primer Equip es desplaçarà fins a Sabadell per jugar contra el CN Sabadell. Els de Marcos Angulo voldran tornar a sumar punts per continuar amb la dinàmica positiva. Els del Vallès, que venen de perdre el derbi de Sabadell, voldran guanyar per atrapar-nos a la classificació i sortir de la zona perillosa de la classificació.

El Filial, rebrà al Torredembarra. Aquest serà el segon derbi provincial de la temporada pels de Cristian Carceller. Els nostres voldran refer-se del mal partit a Santpedor sumant uns punts que els mantinguin a la zona tranquil·la de la classificació. Pel que fa als de Torredembarra, entrenats per Jordi Tuset, voldran guanyar per deixar la cua de la classificació i venen amb la moral alta després de guanyar la darrera jornada al Solsona.

El Juvenil A jugarà al Milà contra l’Hospitalet Bellsport. Els de Carlos Borrallo van guanyar dissabte passat a La Unión i treballaran per continuar amb la dinàmica positiva que els mantingui a la zona tranquil·la de la classificació. Pel que fa als d’Hospitalet venen forts de moral ja que venen de guanyar al Palma. Es preveu un gran partit al Milà.

El Juvenil B tindrà doble partit aquest cap de setmana. Divendres jugarà un partit aplaçat contra el Turó i dissabte rebrà al Rapitenc. Serà un cap de setmana important per definir les aspiracions dels nostres la resta de la temporada.

Pel que fa al Juvenil C buscarà la primera victòria de la temporada a la difícil pista de l’Alforja. Els locals necessiten la victòria per no despenjar-se de les posicions d’ascens.

En categoria cadet, el Cadet A rebrà al Reus dissabte al Milà amb la intenció de continuar lluitant per les primeres posicions de la classificació. Els del Baix Camp ocupen l’últim lloc de la classificació.

Per altra banda, el Cadet B viatjarà diumenge fins a Tortosa per enfrontar-se a un equip local que encara no ha perdut cap partit. Els de Manel necessiten la victòria per continuar amb esperances de lluitar per les places d’ascens.

L’Infantil A també jugarà en diumenge i ho farà contra l’Amposta. Els nostres amb 4 punts en 4 partits voldran tornar a guanyar com ho van fer a l’últim partit jugat. Els locals per la seva banda han jugat 3 partits i els han guanyat els 3 rebent només 2 gols. Sortida complicada pels de Dani Pozuelo.

L’Alevi A entrenat per Guillermo Garbayo visitarà la pista del Laguna Cambrils. Els locals han guanyat un dels 5 partits que han jugat mentre que els nostres han guanyat els sis partits jugats.

 

El plat fort de la jornada serà dissabte amb la visita del Torredembarra per jugar contra el Filial.