CLUB | Partits del cap de setmana

CLUB | Partits del cap de setmana

Partits dels equips federats del 17/11 al 18/11

 

El Primer Equip anirà fins a Terrassa per jugar contra ISUR Ciutat Terrassa. Els egarencs, al igual que els homes de Marcos Angulo, van guanyar a la última jornada. Després de vàries jornades sense puntuar, la victòria contra Segorbe ens permet viatjar a Terrassa buscant una segona victòria consecutiva que ens permetria agafar una mica de distancia amb la zona de descens, però de ben segur que els locals lluitaran per treure els 3 punts i deixar de ser els cuers.

El Filial, després de la derrota a Hospitalet, rebrà al potent Sala 5 Martorell. Els de Cristian voldran continuar sumant punts per mantenir-se lluny de la zona de descens davant un Martorell que aspira a tornar a Segona Divisió B.

El Juvenil A jugarà a casa contra CET 10 en un partit on es voldrà fer bona la victòria a Montcada, Enfront estarà el CET10 que la darrera jornada va empatar contra Palma Futsal i que buscarà la victòria per atrapar-nos en punts a la classificació. Els nostres afrontaran el partit amb l’ambició de guanyar per tercera setmana consecutiva i consolidar-se a mitja taula.

El Juvenil B i el Juvenil C no jugaran aquesta setmana.

En categoria cadet, el Cadet A rebrà al PAX amb la intenció de guanyar i mantenir-se a la lluita per les primeres posicions. El Cadet B visitarà a un dels invictes, el Mediterrani Cambrils. Els de Manel buscaran una victòria que els permeti acostar-se als llocs de la lluita per la fase d’ascens.

L’Infantil A visitarà al Reus amb la intenció de guanyar el seu primer partit, després de dues derrotes i un empat. Els del Baix Camp tampoc coneixen la victòria ja que només han jugat un partit i van perdre. De ben segur serà un partit emocionant.

L’Alevi A es desplaçarà fins El Vendrell per jugar contra un equip local que compta els seus partits amb victòries i que encara no han encaixat cap gol en els tres partits que han jugat. Per la nostra part, l’equip de Guillermo ha jugat 4 partits i només ha rebut 3 gols. Es preveu un partit molt interessant.

 

El plat fort de la jornada serà dissabte amb la visita del Martorell per jugar contra el Filial.